Sandina napoved za Marec 2021

Napoved za obdobje 1.3.-7.3.2021

Nov teden in nova popotovanja nam prinašajo Srečne dni, če si boš le želel-a občutiti in začutiti srečno stran na svoji poti. Kolikokrat si misel na njo potiskal-a na stran, ker nisi verjel-a, da občutki sreče lahko pripadajo tudi Tebi in kolikokrat si zamahnil-a z rokami, ker niti nisi verjel-a, da jo lahko dosežeš tudi Ti. Ampak, danes je Tu, tudi Zate. 

In če boš verjel-a, da lahko zaobjame tudi tvojo pot, boš končno odplul-a čez mogočnost svojih oceanov v smer, kamor si tvoje srce tako zelo želi iti in priti. Dovolj je, če se samo prepustiš toku valov, ki te v svojem ritmu nežno in previdno nosijo po gladini, da ponovno dosežeš nov mejnik na svoji poti. 

Vem, da je lažje, če te nekdo vodi in vem, da je bolj udobno, če te nekdo prime za roko in ti pomaga pri nadaljnih korakih, zato naj ti namignem, da bo odrešitelj prišel naproti ob pravem trenutku, te skrbno prijel za roko in te popeljal do odgovorov, ki se porajajo, ko vmes poseže vsemogočni Um. 

Sredi tedna dobro prisluhni vsem sporočilom, kajti med njimi se bodo pretakala tudi tista, ki bodo bolj pomembna za tvoje korake. Od tebe bo ta čas zahteval samo pozornost biti v trenutku tukaj in sedaj. Ti pa dovoli svojim zaznavam začutiti kaj je dobro in kaj ne, saj se lahko v vse skupaj vplete um, ki bo znal na svojevrsten način vse zaviti v njemu najboljšo različico, kar pa te bo oddaljilo od tam, kjer so začrtani tvoji fokusi. Na svoje popotovanje v tem tednu imaš Jasne poglede kaj si želiš, zato naj zasijejo v vsej svoji veličini, sijaju, biti in takrat bo v odtenkih Ljubezni zasijalo tudi tvoje Srce, ki bo začelo utripati v njegovih najlepših ritmih.

Naj bo tudi tvoj teden obsijan s soncem in naj njegovi žarki grejejo poti, po prostranstvih tvojega Jaza. <3


Napoved za obdobje 8.3.-14.3.2021

Prvi dan novega tedna je namenjen vsem dušam nežnejšega spola in med njimi si tudi Ti, draga bralka teh vrstic. Naj ti namignem, da bomo v nov teden zakorakali z jasnimi pogledi na vse kar je in kar nas obdaja in lahko se na ta način razjasni tudi tisto, za kar si do sedaj mislila, da se ne more ali ne bo. Kaj je lahko lepšega, kot čist in jasen pogled na Svet, vendar se premnogokrat zgodi, da se raje prepustiš občutku samotne ulice in odtavaš v tiste delčke Sebe, kjer s svojim Umom na dolgo in široko sklepata mnogokatere pogovore. Ti je kaj znan ta dialog s svojim najboljšim “prijateljem”. Vem da dobro veš, da se vsakokrat, ko kujeta super načrte, tvoje Srce oddaljuje od tistega delčka Sebe, ki bi te pripeljal do popolnega miru in trenutka popolne sreče.
In prav na tej točki so tvoji pogledi usmerjeni drugam od vsega, čeprav imaš na nek način vse tisto kar si želiš imeti tisti trenutek. Naj ti namignem, da ima “vse” v tem primeru samo tvoj prijatelj, tako opevani Um. Tvoje srce pa drhti in se spogleduje z nečim več, kajti vse kar je bilo dosegljivo do Tu, je premalo za tvojo notranjo srečo. Kam pogleduješ, kam gledaš, kam so usmerjene tvoje oči, sanje, vizije tega tedna, meseca, leta, desetletja. Pa si dovoliš iti iz tiste prazne ulice naprej, brez da vsakokrat podležeš notranjim pogovorom med seboj in Njim, kajti prav On te pušče tu kjer Si. Kolikokrat se boš še ujel-a v zanko, kjer bodo tvoja hrepenenja podlegla skušnjavam lasnega ega. Koliko izzivov še potrebuješ, da zapreš vrata za seboj in Vstopiš v nov prostor novega zavedanja in se prepustiš vodstvu duhovnega sveta, saj Čaka nate s svojimi sporočili, da te popelje na pot s katero se tako očitno Spogleduješ, da tega občutka ne moreš več prekriti in zakriti.
Nikar ne zatavaj v tiste stare delčke svojega obstoja, kjer si bil-a že premnogokrat, kajti Tam poznaš že vse občutke, zgodbe, ki si jih že zdavnaj prerasl-a. Iskrenost bo popotnica proti koncu tedna, predvsem iskrenost do Sebe. Naj ti tokrat uspe biti to kar si, brez pretvarjanja in olepšavanja, da boš navzven sijal-a še lepše. In ko ti bo uspelo osvojiti prav to, te čaka energijski napoj, s katerm boš okušal-a tisti delček Sebe, ki tako zelo hrepeni po čisti in pravi Ljubezni. Si pripravljen-a na to, da se prebudi, tako kot se trenutno prebuja pomlad. Naj se prebudi tudi tvoje Srce, ki potrpežljivo čaka, da znova oživi.
Popotovanje po prostranstvih svojega Jaza ti je mnogokrat dano z izzivi, pa kljub vsemu so ti namenjeni s točno določenim namenom. Lepo potuj po tednu, ki je pred teboj in ne pozabi, da s tem rasteš se učiš in izpopolnjuješ. <3

Napoved za obdobje 15.3.-21.3.2021

Pozdravljen-a popotnik, ki bereš te vrstice in stopaš  v nov teden, ki te bo tokrat popeljal v tiste občutke s katerimi se lažje poistovetiš in so ti na nek način bližje, saj ti je v svetu svojih misli tako zelo poznano, znano, da ti tam zveni zelo domače in dobrodošlo.

Zavedanje, da premnogokrat zahajaš v sobane svojih sivih senc, ti lahko prinese veliko olajšanje, če boš ozavestil-a in pravilno razsodil-a, da so nekje v tvojem jedru tudi tiste bolj prijetne, pristne energije, kamor pokukaš manjkrat, kljub izbiri, ki ti je na voljo, da bi lahko pokukal-a večkrat.

Ne tehtaj in ne kolebaj več, kaj je boljše in kaj je zate bolj prav, ker so ti odgovori že sami po sebi dovolj jasni, le odpreti bo potrebno svojo Pratiko na pravi strani, da te usmeri v danem trenutku na pot trenutne rešitve. In če se izgubljaš v mnogih vrsticah, ki jih je spisalo tvoje življenje vse do tu, kjer trenutno stojiš, potem si le odveži prevezo iz svojih oči, da boš lahko izbral-a pravi odstavek, ki čaka, da ga ponovno oživiš.

O katerih občutkih sanjaš, ko si zaželiš, da bi se tvoje Srce znova prebudilo, kot pomlad in doživelo ljubezen do Sebe. Nikar se ne obotavljal pri iskanju odgovorov in se poizkusi čim prej predramiti iz primeža svojih predstav, da se odstre tisti delček koprene, ki čaka, da tvoje Srce ponovno vzplamti.

In če ti je dana izbira, da lahko izbereš srčno stran ali pa vlogo žrtve, kakšna bi bila tvoja izbira. Kaj je tisto kar te dela nesrečno in zakaj misliš, da tebi ne pripada tisti košček pogače, kjer bi trdno verjel-a v to, da je mogoče doseči in občutiti obilje, ki te bo popeljalo na novo pot, ti ponudilo nove priložnosti do tvojih dosežkov in te hkrati ponudilo rojstvo nečesa novega, vzpodbudnega, rastočega in vsega tistega, kar zate predstavlja nov mejnik. Izbira, kaj izbrati v tem tednu, je izključno v tvojih rokah.

Dovoli si z odprtimi rokami sprejemati ponujene priložnosti skozi izkušnje, ki te vsakokrat pripeljejo, do novih možnosti in priložnosti skozi rast in razcvet svojega Jaza. <3


Napoved za obdobje 22.3.-28.3.2021

Nov teden in nova popotovanja nam ponovno prinašajo sprehod po kotičkih svojega Jaza, kar je dobrodošlo, saj se prav s tem korakom razvijamo in nadgrajujemo iz dneva v dan.

S ponedeljkom se boš tako ponovno imel-a možnost soočati s tistim delom sebe, kjer lahko iz čistega miru stopiš na vrtiljak čustev, kjer bo razUm želel odigrati glavno vlogo, če mu boš to priložnost znova prepustil-a. Njegova igra ti je dobro poznana, zato raje prisluhni svojemu Srcu, čeprav bo za to potrebno stopiti korak nazaj. Bo šlo.

Pot po kateri si hodila-a vse do tu, je pot polna mnogokaterih izkušenj in preizkušenj, a je kljub vsemu obsijana z žarkom upanja, vere  in kančkom svetlobe, da te usmeri v pravo smer, četudi kdaj misliš, da temu ni tako. Luč ti osvetluje pot.

Nikoli ni vse tako temno kot na prvi pogled izgleda, da je. Rešitev prihaja, če si boš le dovolil-a, da z vsemi izkušnjami stopiš naprej po poti, kjer bo tvoje srce po dolgem času zadrgetalo in ti dalo priložnost, da v svoj vsakdan vneseš več igrivosti in iz rutine, ki ti narekuje tvoj tempo vsakdana, preusmeriš svojo energijo v  sproščenost, ki ti bo prinesla več strasti do življenja. Nikar se ne ustraši, če se bo s tem korakom prečistilo kar je potrebno prečistiti vsega kar je bilo in te ne podpira več. Zato ne pozabi ob čiščenju svojega doma, pokukati tudi v svoj prvi dom, ki ga premnogokrat spregledaš, ko je na vrsti čiščenje. Ta dom je, tvoj Obstoj.

Proti koncu tedna bodo tuhtanja, razmišljanja del procesa, ko boš premleval-a kaj storiti, narediti s situacijo v kateri si. Nikar se ne zadržuj predolgo v tej “coni”, ker dobro veš, da lahko predolgo obsediš na mestu, trenutki pa s svetlobno hitrostjo hitijo naprej v nov dan in ti odvzemajo nove priložnosti. Korak naprej, je ključ do razrešitve.

Izbira med vročim-mrzlim, svetlobo-temo, sladkim-grenkim bo ponujena kot del igre, tebi pa bo ponujena priložnost kaj boš izbral-a. Naj ti namignem, da čim krajši čas preigravaj kaj izbrati.

Teden ti prinaša čiščenje, da do potankosti prečistiš posodo svojega Obstoja in ji ponudiš nov prostor, svojega novega zavedanja.<3

KLJUČI ZA TEDEN:

PON: Prisluhni srcu.

TOR: Luč ti osvetljuje pot.

SRE: Tvoj dom je, tvoj Obstoj.

ČET: Sproščenost, spontanost, igrivost.

PET: Čiščenje je delček procesa, skozi rast in razcvet.

SOB: Korak naprej, je ključ do razrešitve.

NED: Igro, ki jo igraš, igraj Zavestno.


Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments

    2021-05-03T01:16:08+00:00March 1st, 2021|Ciganske karte|
    Go to Top