Nov teden in nova popotovanja nam prinašajo Srečne dni, če si boš le želel-a občutiti in začutiti srečno stran na svoji poti. Kolikokrat si misel na njo potiskal-a na stran, ker nisi verjel-a, da občutki sreče lahko pripadajo tudi Tebi in kolikokrat si zamahnil-a z rokami, ker niti nisi verjel-a, da jo lahko dosežeš tudi Ti. Ampak, danes je Tu, tudi Zate. 

In če boš verjel-a, da lahko zaobjame tudi tvojo pot, boš končno odplul-a čez mogočnost svojih oceanov v smer, kamor si tvoje srce tako zelo želi iti in priti. Dovolj je, če se samo prepustiš toku valov, ki te v svojem ritmu nežno in previdno nosijo po gladini, da ponovno dosežeš nov mejnik na svoji poti. 

Vem, da je lažje, če te nekdo vodi in vem, da je bolj udobno, če te nekdo prime za roko in ti pomaga pri nadaljnih korakih, zato naj ti namignem, da bo odrešitelj prišel naproti ob pravem trenutku, te skrbno prijel za roko in te popeljal do odgovorov, ki se porajajo, ko vmes poseže vsemogočni Um. 

Sredi tedna dobro prisluhni vsem sporočilom, kajti med njimi se bodo pretakala tudi tista, ki bodo bolj pomembna za tvoje korake. Od tebe bo ta čas zahteval samo pozornost biti v trenutku tukaj in sedaj. Ti pa dovoli svojim zaznavam začutiti kaj je dobro in kaj ne, saj se lahko v vse skupaj vplete um, ki bo znal na svojevrsten način vse zaviti v njemu najboljšo različico, kar pa te bo oddaljilo od tam, kjer so začrtani tvoji fokusi. Na svoje popotovanje v tem tednu imaš Jasne poglede kaj si želiš, zato naj zasijejo v vsej svoji veličini, sijaju, biti in takrat bo v odtenkih Ljubezni zasijalo tudi tvoje Srce, ki bo začelo utripati v njegovih najlepših ritmih.

Naj bo tudi tvoj teden obsijan s soncem in naj njegovi žarki grejejo poti, po prostranstvih tvojega Jaza. <3

Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments