Prvi dan novega tedna je namenjen vsem dušam nežnejšega spola in med njimi si tudi Ti, draga bralka teh vrstic. Naj ti namignem, da bomo v nov teden zakorakali z jasnimi pogledi na vse kar je in kar nas obdaja in lahko se na ta način razjasni tudi tisto, za kar si do sedaj mislila, da se ne more ali ne bo. Kaj je lahko lepšega, kot čist in jasen pogled na Svet, vendar se premnogokrat zgodi, da se raje prepustiš občutku samotne ulice in odtavaš v tiste delčke Sebe, kjer s svojim Umom na dolgo in široko sklepata mnogokatere pogovore. Ti je kaj znan ta dialog s svojim najboljšim “prijateljem”. Vem da dobro veš, da se vsakokrat, ko kujeta super načrte, tvoje Srce oddaljuje od tistega delčka Sebe, ki bi te pripeljal do popolnega miru in trenutka popolne sreče.
In prav na tej točki so tvoji pogledi usmerjeni drugam od vsega, čeprav imaš na nek način vse tisto kar si želiš imeti tisti trenutek. Naj ti namignem, da ima “vse” v tem primeru samo tvoj prijatelj, tako opevani Um. Tvoje srce pa drhti in se spogleduje z nečim več, kajti vse kar je bilo dosegljivo do Tu, je premalo za tvojo notranjo srečo. Kam pogleduješ, kam gledaš, kam so usmerjene tvoje oči, sanje, vizije tega tedna, meseca, leta, desetletja. Pa si dovoliš iti iz tiste prazne ulice naprej, brez da vsakokrat podležeš notranjim pogovorom med seboj in Njim, kajti prav On te pušče tu kjer Si. Kolikokrat se boš še ujel-a v zanko, kjer bodo tvoja hrepenenja podlegla skušnjavam lasnega ega. Koliko izzivov še potrebuješ, da zapreš vrata za seboj in Vstopiš v nov prostor novega zavedanja in se prepustiš vodstvu duhovnega sveta, saj Čaka nate s svojimi sporočili, da te popelje na pot s katero se tako očitno Spogleduješ, da tega občutka ne moreš več prekriti in zakriti.
Nikar ne zatavaj v tiste stare delčke svojega obstoja, kjer si bil-a že premnogokrat, kajti Tam poznaš že vse občutke, zgodbe, ki si jih že zdavnaj prerasl-a. Iskrenost bo popotnica proti koncu tedna, predvsem iskrenost do Sebe. Naj ti tokrat uspe biti to kar si, brez pretvarjanja in olepšavanja, da boš navzven sijal-a še lepše. In ko ti bo uspelo osvojiti prav to, te čaka energijski napoj, s katerm boš okušal-a tisti delček Sebe, ki tako zelo hrepeni po čisti in pravi Ljubezni. Si pripravljen-a na to, da se prebudi, tako kot se trenutno prebuja pomlad. Naj se prebudi tudi tvoje Srce, ki potrpežljivo čaka, da znova oživi.
Popotovanje po prostranstvih svojega Jaza ti je mnogokrat dano z izzivi, pa kljub vsemu so ti namenjeni s točno določenim namenom. Lepo potuj po tednu, ki je pred teboj in ne pozabi, da s tem rasteš se učiš in izpopolnjuješ. <3

Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments