Pozdravljen-a popotnik, ki bereš te vrstice in stopaš  v nov teden, ki te bo tokrat popeljal v tiste občutke s katerimi se lažje poistovetiš in so ti na nek način bližje, saj ti je v svetu svojih misli tako zelo poznano, znano, da ti tam zveni zelo domače in dobrodošlo.

Zavedanje, da premnogokrat zahajaš v sobane svojih sivih senc, ti lahko prinese veliko olajšanje, če boš ozavestil-a in pravilno razsodil-a, da so nekje v tvojem jedru tudi tiste bolj prijetne, pristne energije, kamor pokukaš manjkrat, kljub izbiri, ki ti je na voljo, da bi lahko pokukal-a večkrat.

Ne tehtaj in ne kolebaj več, kaj je boljše in kaj je zate bolj prav, ker so ti odgovori že sami po sebi dovolj jasni, le odpreti bo potrebno svojo Pratiko na pravi strani, da te usmeri v danem trenutku na pot trenutne rešitve. In če se izgubljaš v mnogih vrsticah, ki jih je spisalo tvoje življenje vse do tu, kjer trenutno stojiš, potem si le odveži prevezo iz svojih oči, da boš lahko izbral-a pravi odstavek, ki čaka, da ga ponovno oživiš.

O katerih občutkih sanjaš, ko si zaželiš, da bi se tvoje Srce znova prebudilo, kot pomlad in doživelo ljubezen do Sebe. Nikar se ne obotavljal pri iskanju odgovorov in se poizkusi čim prej predramiti iz primeža svojih predstav, da se odstre tisti delček koprene, ki čaka, da tvoje Srce ponovno vzplamti.

In če ti je dana izbira, da lahko izbereš srčno stran ali pa vlogo žrtve, kakšna bi bila tvoja izbira. Kaj je tisto kar te dela nesrečno in zakaj misliš, da tebi ne pripada tisti košček pogače, kjer bi trdno verjel-a v to, da je mogoče doseči in občutiti obilje, ki te bo popeljalo na novo pot, ti ponudilo nove priložnosti do tvojih dosežkov in te hkrati ponudilo rojstvo nečesa novega, vzpodbudnega, rastočega in vsega tistega, kar zate predstavlja nov mejnik. Izbira, kaj izbrati v tem tednu, je izključno v tvojih rokah.

Dovoli si z odprtimi rokami sprejemati ponujene priložnosti skozi izkušnje, ki te vsakokrat pripeljejo, do novih možnosti in priložnosti skozi rast in razcvet svojega Jaza. <3


Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments