Nov teden in nova popotovanja nam ponovno prinašajo sprehod po kotičkih svojega Jaza, kar je dobrodošlo, saj se prav s tem korakom razvijamo in nadgrajujemo iz dneva v dan.

S ponedeljkom se boš tako ponovno imel-a možnost soočati s tistim delom sebe, kjer lahko iz čistega miru stopiš na vrtiljak čustev, kjer bo razUm želel odigrati glavno vlogo, če mu boš to priložnost znova prepustil-a. Njegova igra ti je dobro poznana, zato raje prisluhni svojemu Srcu, čeprav bo za to potrebno stopiti korak nazaj. Bo šlo.

Pot po kateri si hodila-a vse do tu, je pot polna mnogokaterih izkušenj in preizkušenj, a je kljub vsemu obsijana z žarkom upanja, vere  in kančkom svetlobe, da te usmeri v pravo smer, četudi kdaj misliš, da temu ni tako. Luč ti osvetluje pot.

Nikoli ni vse tako temno kot na prvi pogled izgleda, da je. Rešitev prihaja, če si boš le dovolil-a, da z vsemi izkušnjami stopiš naprej po poti, kjer bo tvoje srce po dolgem času zadrgetalo in ti dalo priložnost, da v svoj vsakdan vneseš več igrivosti in iz rutine, ki ti narekuje tvoj tempo vsakdana, preusmeriš svojo energijo v  sproščenost, ki ti bo prinesla več strasti do življenja. Nikar se ne ustraši, če se bo s tem korakom prečistilo kar je potrebno prečistiti vsega kar je bilo in te ne podpira več. Zato ne pozabi ob čiščenju svojega doma, pokukati tudi v svoj prvi dom, ki ga premnogokrat spregledaš, ko je na vrsti čiščenje. Ta dom je, tvoj Obstoj.

Proti koncu tedna bodo tuhtanja, razmišljanja del procesa, ko boš premleval-a kaj storiti, narediti s situacijo v kateri si. Nikar se ne zadržuj predolgo v tej “coni”, ker dobro veš, da lahko predolgo obsediš na mestu, trenutki pa s svetlobno hitrostjo hitijo naprej v nov dan in ti odvzemajo nove priložnosti. Korak naprej, je ključ do razrešitve.

Izbira med vročim-mrzlim, svetlobo-temo, sladkim-grenkim bo ponujena kot del igre, tebi pa bo ponujena priložnost kaj boš izbral-a. Naj ti namignem, da čim krajši čas preigravaj kaj izbrati.

Teden ti prinaša čiščenje, da do potankosti prečistiš posodo svojega Obstoja in ji ponudiš nov prostor, svojega novega zavedanja.<3

KLJUČI ZA TEDEN:

PON: Prisluhni srcu.

TOR: Luč ti osvetljuje pot.

SRE: Tvoj dom je, tvoj Obstoj.

ČET: Sproščenost, spontanost, igrivost.

PET: Čiščenje je delček procesa, skozi rast in razcvet.

SOB: Korak naprej, je ključ do razrešitve.

NED: Igro, ki jo igraš, igraj Zavestno.


Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments