Sandina napoved za April 2021

Napoved za obdobje 29.3.-4.4.2021

Pozdravljeni popotniki, ki zavestno stopate v nov teden v katerega nas je pospremila polna luna.

Začetek tedna nam še ponuja občutek sigurnosti, veselja in prizemljenosti. V nadaljevanju pa stopaj naprej v veri, da le ni vse tako temno kot izgleda na prvi pogled. Naj bo tvoje zavedanje usmerjeno v smer, kjer se lesketa svetloba in te opominja, da imaš prav vse možnosti, da jo prepoznaš, vidiš in začutiš kot pravo smer.

Trdnost in stabilnost bosta ključa, ko se bo potrebno postaviti v svoj center. Nikar si ne zatiskaj oči, pred tem kar se ti ponuja in nikar ne tehtaj preveč med enim in drugim, da se tehtnica ne bo prevesila tja, kamor si najmanj želiš. Še manj pa si privošči sodb, da ne boš kasneje sojen-a tudi sam-a. Ravnovesje bo ključ v dani situaciji. In prav to te bo pripeljalo do tvojega Srca, kamor znaš pokukati takrat, ko se za ta korak zavestno odločiš. In ko boš segel-a do srčike svojega obstoja, se bo zgodila povezava s tvojimi duhovnimi vodniki in z vsemi, ki te bodrijo, usmerjajo in ti tiho prigovarjajo, da si na pravi poti. Prisluhni jim, saj te bo ta občutek popeljal še korak višje in bližje božanski esenci, kjer ti bo dosegljiva Srčna in Srečna stran tvojega zavedanja. Od tebe bo odvisno, če si boš želel-a prav te občutke oživeti, doživeti in jih tisti trenutek tudi začutiti.

Energije za vstopanje v mesec april so nagnjene h kolebanju in postavljanju stvari na “kocko” in ponovnem soočanju s tem, kam umestiti ponujeno, dano, zahtevano, ukazano in na kar sami ne bomo imeli velikega vpliva. In če si še včeraj lahko okušal-a v svojem srcu občutke, kjer tvoje srce bije tisto posebno in drugačno melodijo, se spomni tega tudi takoj, ko bodo ti občutki začeli izgubljati svoj ton, zven, glasnost in bodi pozoren-na, da te ponovno ne posrka v kolektivno zavest, saj vse skupaj že očitno prerašča v začaran krog že doživetih situacij.

Naj te odločitve drugih ne potegnejo v preigravanje, saj se boš kaj kmalu lahko znašel-a ponovno v tistih kotičkih svojih soban, kjer se boš ponovno imel-a priložost srečati in soočati s svojim umom, ki te lahko z enim samim poizkusom potegne prav tja, kjer veš, da ni prostora za oba.

Naj bo tudi tvoja pot v tem tednu obsijana s soncem in naj ti prihajajoči velikonočni prazniki prinesejo mir na tvojo Pot. Lepo praznuj in lepo potuj po prostranstvih svojega Jaza.<3

KLJUČI ZA TEDEN:

PON: Prizemljenost in veselje.

TOR: Poglej v smer iz kje prihaja žarek svetlobe. 

SRE: Najdi ravnovesje v sebi.

ČET: Prisluhni svojim duhovnim vodnikom.

PET: Dovoli si občutiti srečno stran situacije.

SOB: Prilagajanje.

NED: Z roko v roki z umom, po prostranstvih svojega Jaza.


Napoved za obdobje 5.4. -11.4.2021

V nov teden smo vstopili na praznični dan, ki je v naša srca prinesel tiste trenutke, ko si uspel-a vsaj za nekaj časa pozabiti na dogajanje okoli sebe, hkrati pa ti je bilo dano, da si se lahko povezal-a s srčiko svojega obstoja, ob vseh dobrotah, ki si jih uspešno skreiral-a in jih s povezovanjem bližnjih tudi okusil-a.

Torek ti je z novim delovnim dnem lahko ponudil soočenje s tem, da je vse lahko hitro minljivo, tudi tiste bolj srčne strani, ko ti je bilo dano, da se potopiš v  tisti svet, kjer tvoje srce oživi. Ker z vsakim dnem rasteš in odstiraš staro in se odpiraš novemu ti bo v sredo mnogo stvari jasnejših, če se boš le prepustil-a svoji intuiciji in zaznavami, da te popeljejo bližje odgovorom, ki se bodo porajali na ta dan.

V četrtek boš stopil-a prizemljeno, barva tega dne bo rjava. Dan bo podprt za urejanje materialnih reči. Nikar ne pozabi v ta dan vnesti še več veselja, da te petek ne bo odpeljal na povsem drugo stran, kjer se boš srečeval-a z občutki, da to kar si dosegel-a ni dovolj, tvoja hrepenenja pa bodo povsem drugje, samo ne tam kjer bi lahko bila. Pozornost usmeri tja, kjer vidiš da nisi izpolnjen-a. Kaj te ne izpolnjuje in kaj je tisto kar ni več dovolj, da bi te hranilo in s čimer bi še lahko rastel-a. Ne zatiskaj si oči predolgo, saj te v nasprotni smeri vse to pred čimer si zatiskaš oči pelje v nov sobotni dan, kjer boš stopical-a po že ustaljeni poti korak za korakom, brez energije in iskal-a svetlobo na koncu tunela.

Nedelja ti zato ponuja obrat v smeri, katero boš izbral-a že dan prej, zato prisluhni občutkom in naj te Srce popelje na tisto pot, kjer čutiš, da bi jo lahko skozi nedeljski dan tudi dosegel-a.

Želim ti lepo popotovanje v skrajšanem delovnem tednu, po prostranstvih in kotičkih svojega Jaza.


Napoved za obdobje 12.4. – 18.4.2021

V ponedeljkov dan bomo vstopili veliko bolj sproščeno, predvsem pa se bomo razveselili in veselili kar nam bo kolektivno dano. Na ta dan imaš dovolj velik razlog, da se lahko ponovno zavrtiš po plesišču svojega življenja in se spomniš obdobij, ko si bil-a brezskrben-a, sproščen-a. Zato se veseli ponedeljkovega dne tudi ti dragi sopotnik, ki bereš popotnico za v nov teden in se hkrati prepusti občutkom na katere si čakal-a že zelo dolgo.

In če si še včeraj poplesaval-a po plesišču , boš v torek premišljeval-a, tuhtal-a, ker ti je to še vedno bližje, kot če bi se “samo” prepuščal-a. Nikar ne zapravi celega dne za stagniranje, saj ti bo v nasprotnem primeru odvzeto, vse tisto, kar te čaka, da se premakne in da te premakne naprej. Zato le zaupaj zakladnici idej in modrosti, ki jih nosiš v sebi, ker dobro veš, da če boš prisluhnila um-u, lahko v enem samem trenutku zopet zapadeš v razpredanje in se vse skupaj potegne v nov dan in v sredo, ko bo svoje adute na mizo tudi tokrat postavil tvoj najboljši in tvoj najbolj zvest prijatelj, ki ga tako zelo dobro poznaš. On ki ti postavlja meje, on, ki ti postavlja na na tisoče monologov, on ki kljubuje tvojemu času in prostoru, on ki… ključ za ta dan naj bo, nikar mu ne posveti celega dne, saj boš s tem miselnim vzorcem vstopil-a v četrtek, kjer ne bo dovolj prostora za odpiranje nečemu novemu, kjer bo priporočljivo, da si zavihaš rokave in se lotiš tistega kar prelagaš že nekaj časa.

Skozi petkove izkušnje naj bo fokus na sebi in ne tam kjer misliš rešiti neko situacijo sebi v prid. Tokrat najprej pometi pred svojim pragom in če boš imel-a še dovolj volje, potem pometi še pred sosedovim. Pozornost usmeri v to s kom se zapletaš in pred čim se skrivaš.

V soboto se bo razreševalo nekaj, kar ni bilo v ravnovesju in skozi to izkušnjo ti bo dana transformacija, s tem pa nov pogled na tisto kar se bo razreševalo. Ne glej okoli sebe, temveč glej nase in na to, da posvetiš v danih občutjih svoj čas izključno najprej Sebi.

Nedelja in gospodov dan naj bo v znamenju miru v sebi, z vsem kar si skozi svojo rast in razvoj prinesel-a vse do tu in te opomni, da vse odgovore nosiš s seboj, v svoji skrinji zakladov, kamor lahko vstopaš vsak trenutek vsakega dne, le ključ je potrebno večkrat vzeti v roke in si dovoliti pokukati v svoj edinstveni Sveti prostor.

Lepo potuj dragi popotnik skozi nov teden, po prostranstvih svojega Jaza.


Napoved za obdobje 19.4.-25.4.2021

Ponedeljkov dan nam prinaša sporočila, ki bodo prihajala v različnih oblikah, zato le ne spreglej tistih bolj pomembnih iz katerih lahko izluščiš najboljše in te tako prava informacija pripelje do bistva.

Torkov dan bo že bolj dišal po pomladi in prebujanju in spogledovanju s tistimi rečmi do katerih si tako zelo zvest-a. Kaj je tisto, čemur se ne bi odpovedal-a za nič na svetu in kaj je tisto, kar te zaradi tega lahko drži tudi v fazi zaradi katere se ne premakneš naprej. Ti je bolj pomembno negovati nekaj kar ti je že zelo dobro poznano in te drži na mestu ali v že tako zelo poznani coni udobja, kjer si se že lepo udomačil-a in čakaš, da se karkoli samo od sebe premakne v željeno smer. Vem, da že dobro veš, da je za premik potrebno najprej začeti pri Sebi. In če si prepoznal-a delček torkovega sporočila, se boš v sredo imel-a možnost srečati z osebo, ki ti bo znala svetovati, ti prisluhniti in ti nakazati smer, kamor si želiš iti, priti, biti. Nikar se ne obotavljal predlogov, saj ti četrtek prinaša nov dan, nova spoznanja, nove začetke, tam kjer so le ti potrebni. Bi si želel-a še kaj več kot to, da imaš možnost in priložnost segati po novem in Uresničljivem.

In če boš uspel-a skozi celoten teden usmerjati energijo v pravo smer in se hkrati prepuščati popotovanju skozi prostor in čas te v petek že čakajo na tvoji poti vpreženi konji, da te popeljejo v smer s katero se spogleduješ ali pa o njej le sanjaš. Tokrat se ne obotavljaj predolgo, da ne boš obstal-a v zaprašenih sledeh, ki jo bodo za seboj pustili glavni akterji, ki so pripravljeni, da te popeljejo novim dogodivščinam naproti. V nasprotnem primeru, ti bo sobota ponudila premlevanje in tuhtanje zakaj nisi prisluhnila priložnosti, ki se ti je ponudila. Nedelja bo vso to energijo lahko samo še potrdila, misel pa te tako lahko znova popelje v tiste globoke, zakoreninjene stare vzorce od katerih tako zelo težko odstopaš. Zato bodi drzen-a, bodi drugačen-a, bodi Sprememba.

Želim ti lepo popotovanje skozi nove priložnosti pri odkrivanju novih razsežnosti svojega Jaza.


Napoved za obdobje 26.4.-02.5.2021

Nov teden nam prinaša praznično in  počitniško vzdušje. Z njim pa prihajajo nove popotnice.

V ponedeljkov dan bomo vstopili bolj umirjeno, misli pa nam lahko uidejo k premlevanju starih navad in vzorcev. Ker  v torek vstopamo v praznični dan bo energija stekla v smeri obiskovanja, srečanj, druženj. Pozoren-a bodi, na sporočila, ki ti bodo predana preko osebe s katero boš v kontaktu, saj lahko nosijo pomembno sporočilnost.

Sreda ti prinaša  srečno in srčno stran, ti pa si le dovoli občutiti kar ti bo dano skozi občutja in bodi pozoren-a na to, da svoje energije ne boš trosil-a naokoli po nepotrebnem. V četrtek poglej v katerih situacijah  preveč tehtaš stvari, zato dobro presodi in najdi ravnovesje tam kjer ga ni, saj ti bo dobra popotnica v petkov dan, kjer se boš soočala s finančnim vidikom neke situacije.

Na praznični vikend, ti bo dano, da se obudi in prebudi tvoje srce. Prepusti se trenutkom, ki ti bodo naklonjeni, saj se bo ponudila priložnost po ljubezni, poplesavali bodo metuljčkih in dišalo bo po prebujajoči se pomladi, zato vzemi vsaj delček prebujajočega s seboj v nedeljo, ki zna biti bolj umirjena na trenutke morda tudi neizpolnjena v določenih vprašanjih.

Naj bo praznični teden zanimiv pri odkrivanju prostranstev svojega Jaza.


Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments

    2021-05-03T01:34:27+00:00March 29th, 2021|Ciganske karte|
    Go to Top