Pozdravljeni popotniki, ki zavestno stopate v nov teden v katerega nas je pospremila polna luna.

Začetek tedna nam še ponuja občutek sigurnosti, veselja in prizemljenosti. V nadaljevanju pa stopaj naprej v veri, da le ni vse tako temno kot izgleda na prvi pogled. Naj bo tvoje zavedanje usmerjeno v smer, kjer se lesketa svetloba in te opominja, da imaš prav vse možnosti, da jo prepoznaš, vidiš in začutiš kot pravo smer.

Trdnost in stabilnost bosta ključa, ko se bo potrebno postaviti v svoj center. Nikar si ne zatiskaj oči, pred tem kar se ti ponuja in nikar ne tehtaj preveč med enim in drugim, da se tehtnica ne bo prevesila tja, kamor si najmanj želiš. Še manj pa si privošči sodb, da ne boš kasneje sojen-a tudi sam-a. Ravnovesje bo ključ v dani situaciji. In prav to te bo pripeljalo do tvojega Srca, kamor znaš pokukati takrat, ko se za ta korak zavestno odločiš. In ko boš segel-a do srčike svojega obstoja, se bo zgodila povezava s tvojimi duhovnimi vodniki in z vsemi, ki te bodrijo, usmerjajo in ti tiho prigovarjajo, da si na pravi poti. Prisluhni jim, saj te bo ta občutek popeljal še korak višje in bližje božanski esenci, kjer ti bo dosegljiva Srčna in Srečna stran tvojega zavedanja. Od tebe bo odvisno, če si boš želel-a prav te občutke oživeti, doživeti in jih tisti trenutek tudi začutiti.

Energije za vstopanje v mesec april so nagnjene h kolebanju in postavljanju stvari na “kocko” in ponovnem soočanju s tem, kam umestiti ponujeno, dano, zahtevano, ukazano in na kar sami ne bomo imeli velikega vpliva. In če si še včeraj lahko okušal-a v svojem srcu občutke, kjer tvoje srce bije tisto posebno in drugačno melodijo, se spomni tega tudi takoj, ko bodo ti občutki začeli izgubljati svoj ton, zven, glasnost in bodi pozoren-na, da te ponovno ne posrka v kolektivno zavest, saj vse skupaj že očitno prerašča v začaran krog že doživetih situacij.

Naj te odločitve drugih ne potegnejo v preigravanje, saj se boš kaj kmalu lahko znašel-a ponovno v tistih kotičkih svojih soban, kjer se boš ponovno imel-a priložost srečati in soočati s svojim umom, ki te lahko z enim samim poizkusom potegne prav tja, kjer veš, da ni prostora za oba.

Naj bo tudi tvoja pot v tem tednu obsijana s soncem in naj ti prihajajoči velikonočni prazniki prinesejo mir na tvojo Pot. Lepo praznuj in lepo potuj po prostranstvih svojega Jaza.<3

KLJUČI ZA TEDEN:

PON: Prizemljenost in veselje.

TOR: Poglej v smer iz kje prihaja žarek svetlobe. 

SRE: Najdi ravnovesje v sebi.

ČET: Prisluhni svojim duhovnim vodnikom.

PET: Dovoli si občutiti srečno stran situacije.

SOB: Prilagajanje.

NED: Z roko v roki z umom, po prostranstvih svojega Jaza.


Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments