V nov teden smo vstopili na praznični dan, ki je v naša srca prinesel tiste trenutke, ko si uspel-a vsaj za nekaj časa pozabiti na dogajanje okoli sebe, hkrati pa ti je bilo dano, da si se lahko povezal-a s srčiko svojega obstoja, ob vseh dobrotah, ki si jih uspešno skreiral-a in jih s povezovanjem bližnjih tudi okusil-a.

Torek ti je z novim delovnim dnem lahko ponudil soočenje s tem, da je vse lahko hitro minljivo, tudi tiste bolj srčne strani, ko ti je bilo dano, da se potopiš v  tisti svet, kjer tvoje srce oživi. Ker z vsakim dnem rasteš in odstiraš staro in se odpiraš novemu ti bo v sredo mnogo stvari jasnejših, če se boš le prepustil-a svoji intuiciji in zaznavami, da te popeljejo bližje odgovorom, ki se bodo porajali na ta dan.

V četrtek boš stopil-a prizemljeno, barva tega dne bo rjava. Dan bo podprt za urejanje materialnih reči. Nikar ne pozabi v ta dan vnesti še več veselja, da te petek ne bo odpeljal na povsem drugo stran, kjer se boš srečeval-a z občutki, da to kar si dosegel-a ni dovolj, tvoja hrepenenja pa bodo povsem drugje, samo ne tam kjer bi lahko bila. Pozornost usmeri tja, kjer vidiš da nisi izpolnjen-a. Kaj te ne izpolnjuje in kaj je tisto kar ni več dovolj, da bi te hranilo in s čimer bi še lahko rastel-a. Ne zatiskaj si oči predolgo, saj te v nasprotni smeri vse to pred čimer si zatiskaš oči pelje v nov sobotni dan, kjer boš stopical-a po že ustaljeni poti korak za korakom, brez energije in iskal-a svetlobo na koncu tunela.

Nedelja ti zato ponuja obrat v smeri, katero boš izbral-a že dan prej, zato prisluhni občutkom in naj te Srce popelje na tisto pot, kjer čutiš, da bi jo lahko skozi nedeljski dan tudi dosegel-a.

Želim ti lepo popotovanje v skrajšanem delovnem tednu, po prostranstvih in kotičkih svojega Jaza.


Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments