V prvi teden meseca Maja bomo vstopili odločno, pokončno in vzravnano. Na ven boš lahko izžareval-a nedotakljivost, nedostopnost. V tvojem notranjem stebru pa bo prisotna ranljivost, krhkost. Vse možnosti imaš, da svojo strogost omehčaš in se hkrati sprostiš in odstraniš omejitve, ki si jih postavljaš nevedoč, da si ustvarjaš s tem okoli sebe ščit, ki predstavlja obrambni mehanizem pred tistim kar je v centru tvojega obstoja. Svojemu oklepu podaj dlan in mu predstavi še svojo nežno, krhko stran, da se približaš ravnovesju v Sebi.

Vstop v drugi teden bo teden mnogih notranji monologov, kateri se bodo širili tudi navzven. Če je šlo v prvem tednu od zunaj-navznoter, bo šlo v drugem tednu od znotraj-navzven. Zato previdno z izražanjem, saj bi lahko z “napačnim” pristopom zanetili kaj več kot samo mali ogenj. Korak nazaj, bo veliko bolj pripomogel k temu, da se konfliktne situacije ne bodo množile in razmnoževale v nepravo smer. Izbiraj pozitivne ključe za uspešen razvoj dogodkov.

Stabilnost nas bo pospremila v tretji teden, ki bo odprla tisto skrinjo, kjer so skriti tvoji darovi, talenti, potenciali. Dovoli si pokukati v vsak kotiček svoje dušne skrinje, ki se je odprla z namenom, da znova oživiš ali nadgradiš vse to, kar se je skrivalo leta, desetletja, življenja in da se znova obudi, zaživi, predrami in ugleda luč sveta. Tvoje je, dano je tebi, zato si le upaj prisluhniti notranjemu vodstvu in oživi ali razširi kreativni vidik Sebe.

Zadnji teden meseca, bo obarvan z ljubeznijo. Srčki, metuljčki in amorčki bodo poplesavali po zraku, ti pa se le prepusti občutkom, ki bodo mamljivo dišali po vonju dišečih cvetlic in se jim prepusti v vsej svoji polnosti, saj so najbolj mamljive takrat, kadar so v popolnem razcvetu.

Želim ti prijetno popotovanje po prostranstvih tvojega Jaza v mesecu Maju.

Sanda Ž. Fajfarič je intuitivna bralka ciganskih kart. Povezuje se z različnimi ravnmi bivanja in skozi besede vnaša čarobnost v naša življenja.

Recent Posts

Recent Comments