JOGA V ŽIVO

Pokažem ti, kako z gibanjem razvijaš inteligenco svojega telesa, prisluhneš intuiciji, preobraziš energijo in zaživiš svoj edinstven potencial. Z redno vadbo joge spoznaš, da imaš vsa orodja za spremembo v sebi. Prepusti se pa tudi moči šamanskega bobna v meditaciji.

Duration60minut
Intensity medium

Joga je mnogo več kot le vadba, saj posameznika podpira v njegovem osebnem razvoju in na poti k njegovi avtentičnosti ter integriteti. Na jogo podlogo stopimo lahko iz različnih razlogov: lahko zgolj iz potrebe po omilitvi ali odpravi določene fizične bolečine, k razvijanju gibljivosti in moči telesa ali potrebe po globljem dihu in umiku od zunanjega sveta. A ne glede na razlog, vas joga nežno potisne v raziskovanje svojega jaz, kdo v resnici ste.

Postopoma začnemo čutiti svoje telo in raziskovati naš notranji svet – od prepletanja čustev in občutkov do miselnih zapletov iz katerih ne znamo uiti. Spoznamo, da smo mnogo več kot le telesno bitje. Ko to uvidimo, potem postane potreba po spremembi svojega življenja, po preobraženju destruktivnih vzorcev in čustev naša prioriteta. Stremimo k boljšemu počutju, k zadovoljstvu in sprejemanju sebe ter svojega življenja.

In to je tudi tisto glavno vodilo, ki nam ga redno izvajanje joge nudi. Do spoznavanja sebe pridemo preko gibanja, telesnih položajev, dihalnih tehnik, meditacije, sproščanja in drugih energijskih tehnik, s katerimi lahko razpolagamo na jogijski poti. Telo je naš kazalnik, kje na subtilnejših ravneh obstajajo energijske blokade. Te se izrazijo preko telesnih bolečin in zakrčenostih. Redna vadba nam omogoča, da s svojim telesom vzpostavimo dobro komunikacijo, da lahko sploh opazimo, kje je neudobje. Vsekakor pa je potrebna iskrenost do sebe, da lahko potrebne spremembe uvedemo v življenje. Z jogo se torej opolnomočimo in spoznamo resnično notranjo moč, ki ne izhaja iz našega ega in iz določenih strahov, ampak iz neomejenega zaupanja vase in svojo pot. Povezujemo se z notranjim mirom, ki se s preobražanjem naših miselnih omejitev zgolj povečuje. Le z mirom lahko slišimo svojo intuicijo, ki nam jasno in brez dvomov sporoča odločitve, ki so za nas prave.

Joga vsekakor prinaša tudi vitalnejše telo, ki je posledica redne vadbe. Predvsem pa, ko uvedemo spremembe v naši notranjosti, se posledično te odražajo tudi v našem telesnem videzu. Postanemo močnejši, telo je bolj gibko in razvijemo tudi prave gibalne vzorce in dobro ravnotežje. Naše telo, čustva in misli so medsebojno povezani. Ozaveščanje omejitve na eni ravni prinese spremembo tudi v drugih dveh. 

V praksi joge nenehno poudarjam, da v njej uživamo. Naj nam pomaga osvetliti področja življenja, kjer so potrebne spremembe in pogum, da jih tudi resnično uvedemo vanj. Joga je primerna za vsakogar in ni namenjena le določenim ljudem. Če ji boste dali priložnost, vam bo pokazala, kako edinstveni in popolni ste takšni, kakršni ste.

Join the Class

Please fill out the form to claim your offer and we will get back to you asap.

    Log In

    Don’t have an account?