UMETNIŠKE DELAVNICE

Pokažem ti, kako razvijati svoj kreativni potencial in odpreti svojo domišljijo. Pridruži se nam in z nami razstavi svoje umetnije na razstavi Sanjarij.

Duration90minut
Intensity medium

Z umetniki se redno srečujemo vsak teden ter razvijamo risarske in slikarske spretnosti. Poglobimo se v svet domišljije, raziskujemo njegove razsežnosti ter ugotavljamo, da v njem ni omejitev, te namreč postavlja vsakemu le lasten kritične um. Bolj ko umetniki zaupamo svojim sposobnostim opazovanja, risanja in barvanja, tem bolj se tudi odpira ustvarjalna energija. Posledično zaživi iskreno veselje in lahkotnost do izražanja. Na tej točki se ideje začnejo kopičiti, omejitve pa skoraj popolnoma izpuhtijo.

 

Z mojim mentorstvom ustvarjalci odkrivajo svoj način izražanja in raziskujejo motive, ki jih najbolj privlačijo. Tekom ustvarjalnega procesa se utrjuje kreativno razmišljanje, ki ga spodbuja iznajdljivost in oblikovanje novih idej. Na umetniških delavnicah ne gre zgolj za risbe in slike, ampak za razvoj zdrave samozavesti in pristnega izražanja avtentičnosti. Tu se namreč zares skriva potencial in razvoj ustvarjalca. Krepitev teh notranjih moči se odraža tudi v vsakdanjem življenju in umetnosti resnično pozitivno vpliva na vsa življenjska področja.

 

Umetniško sezono začnemo septembra in zaključimo junija s čudovito razstavo Sanjarij. Delavnicam se lahko pridružite tekom sezone in za ustvarjanje ne potrebujete predhodnega znanja. Za material je poskrbljeno. Pridi na sprostitev od vsakdana, smeh in raziskovanje domišljije.

kontakt

URNIK

LOKACIJA

Join the Class

Please fill out the form to claim your offer and we will get back to you asap.

    Log In

    Don’t have an account?