MAJA MASELJ

Grafična oblikovalka, ilustratorka in umetnica

Sem grafična oblikovalka, diplomirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, smer vizualne komunikacije. Moja strast je poleg oblikovanja tudi slikanje in risanje različnih motivov. Zanima me, kam vse nas lahko v ustvarjanju popelje naš domišljijski svet in kaj vse je znotraj nas, ki čaka na svoj izraz.

Sem tudi organizatorka in vodja Art delavnic risanja & slikanja, ki potekajo redno vsak teden za otroke in odrasle. Ob koncu sezone organiziramo tudi razstavo ustvarjalcev Art delavnic.

V svojem delu spodbujam avtentičnost in verjamem, da domišljija nima meja.

Poveži se z nami na Facebook-u & Instagramu.

ŽIVA SMOLE

Grafična oblikovalka, ilustratorka in umetnica

Sem grafična oblikovalka in trenutno dokončujem magistrski študij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, smer Vizualne komunikacije. V oblikovanju in nasploh ustvarjanju me zanima cel postopek dela, od samega začetka zasnovanja projekta, posvetovanja s člani ekipe in končnega izdelka.

Odraščala sem v umetniški družini in bila že zelo zgodaj vpletena v bogat svet umetnosti. Poleg ustvarjanja me zanima tudi teorija oblikovanja in psihološki vpliv vizualnih podob na človeka.

V svojem delu združujem vso to znanje, ki pripomore h kvalitetnemu končnemu proizvodu.

Poveži se z menoj na Instagramu.

MARUŠA GORJUP

Grafična oblikovalka, ilustratorka in concept artist

Sem oblikovalka, ilustratorka in concept artist (konceptna oblikovalka) iz okolice Celja. Pred kratkim sem končala magistrski študij Video Game and Media Design (oblikovanje video iger in medijev) v Kopenhagnu na Danskem. Pred tem pa sem diplomirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, smer grafično oblikovanje.

Že od nekdaj sem se izkazala v risanju in slikanju, zato sem hotela svoje interese in znanje uporabiti tudi pri zaposlitvi. Najbolj me veseli slikanje pokrajin in oblikovanje domišljijskih svetov za video igre ter filme. V svojih delih poskušam kombinirati oblikovalski in umetniški pristop, da s tem ustvarim zanimive kompozicije.

Rada se soočam z novimi izzivi in se učim novih stvari, kajti s tem pridobim nova in koristna znanja. Najraje se ukvarjam z ilustracijo in vizualizacijo konceptov, grafičnim oblikovanjem, svoje znanje pa širim tudi s 3D oblikovanjem, ter oblikovanjem in programiranjem video iger.

Poveži se z menoj na Facebook-u & Instagramu.