Skupinska in individualna joga   I   Joga za podjetje   I   Online joga   I   DelavniceKako poučujem?

Jogo poučujem na intuitiven način in jo tudi prilagodim potrebam skupine. Na jogijskih urah združujem pridobljeno znanje pri različnih strokovnjakih in stremim k temu, da z jogisti prakticiramo orodja, ki nam pomagajo tudi v vsakdanjem življenju in pri soočenju z različnimi izzivi. Oblikujem kreativne sekvence, da se ponovno povežemo z inteligenco svojega telesa.

Kaj poučujem?

• Hatha joga  • Dinamična joga  • Somatska joga  • Joga za fleksibilnost  • Joga za moč  • Energijske tehnike  • Dihalne tehnike  • Joga nidra  • Meditacije

Več o meni si lahko preberete tukaj.


Kaj je joga?

V današnjem času je zaradi povečanega stresa in mnogih pritiskov v življenju v ospredje vstopila joga. Ta je resnično izjemno orodje, ki nas z redno prakso vodi do večjega ravnovesja v življenju, izboljšanja fleksibilnosti in moči svojega telesa ter povečanega notranjega miru. Pripelje nas bližje k sebi ter razumevanju svoje biti. Ta je zaradi naše vzgoje, vplivov okolja v katerem se nahajamo lahko potisnjena v ozadje. S prakso joge pa se jo naučimo spoznavati in pričnemo razumeti svoje vzgibe in delovanje v življenju.

Naš stik s samim s seboj je zaradi vsakdanjega stresa in pozornosti, ki jo usmerjamo navzven namesto navznoter izredno slab. Naša prioriteta, ko stopimo na jogijsko podlogo pa je, da ponovno začutimo svoje telo, dih in bitje srca. Zavemo se, kako oddaljeni smo postali v zaznavanju sebe in od tega, kako nas naše telo dnevno opozarja kam moramo nameniti pozornost. Odgovor je vedno vase. Karkoli iščemo ne obstaja zunaj nas, ampak znotraj nas. Vse, kar se dogaja zunaj nas, je odsev našega notranjega stanja. To ni vedno lahko razumeti in sprejeti, ampak s pomočjo joge v sebi prebujamo notranjo moč, s katero začenjamo postopoma in z vztrajnostjo spreminjati v življenju stvari, ki nas več ne podpirajo. To so lahko vzorci in prepričanja, ki nas vedno znova in znova potiskajo v podobne situacije in spoznavanje ljudi zaradi katerih smo destruktivni v svojem življenju. Lahko so nepredelana čustva in tičijo v določenem delu telesa, ki kriči od bolečin in jih z jogijskimi položaji sproščamo. Ves ta nemir postane z jogo in njenimi tehnikami obvladljiv. Povečan mir pa je neprecenljivo darilo, ki ga lahko damo samemu sebi.

Vabljeni na čudovito prakso joge, ki vodi do vašega srca.