Moje ime je Maja Maselj, sem umetnica in diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij, medn. cert. učiteljica Hatha joge ter raziskovalka kvantnih metod zdravljenja. Ustvarjalnost in izražanje v smislu človekove avtentičnosti sta področji, ki me izjemno zanimata in me vodita v odkrivanje ter prakticiranje novih znanj.

Že od otroških let dalje sem svoj čas in energijo posvečala treniranju jazz baleta, show dance in kasneje modern jazza. Trenirala sem več kot 12 let in tekmovala v kategorijah solo, duo, mala skupina in velika formacija na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih, kjer smo s soplesalci osvajali stopničke.

Z aktivnim treniranjem plesa sem prenehala zaradi poškodb, ki pa so bile povod za iskanje in raziskovanje tehnik ter metod s katerimi sem te bolečine omilila ter odpravila. Pot me je vodila v jogo, ki mi je omogočila tudi vpogled v moje življenje, v vzorce, prepričanja in omejitve, ki si jih postavljam sama. Z obiski pri različnih bioterapevtih in redni praksi joge se mi je začelo pojavljati vprašanje kdo v resnici sem, ko odstranim vzorce, ki sem jih pridobila v vzgoji in vsa pravila, ki jih določa družba. In tako so se začele razblinjati vse iluzije, ki so predstavljale temelje mojega življenja. Ponovno sem začela graditi svoje življenje, ki stremi k avtentičnosti.

V tem času sem pa razvijala še druge strasti kot sta umetnost in vizualne komunikacije. Dve leti sem obiskovala slikarsko šolo, kjer sem pod mentorstvom umetnika Blaža Slaparja izpopolnjevala slikarske in risarske spretnosti ter se naposled odločila za vpis na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Diplomirala sem s področja Oblikovanja vizualnih komunikacij. Možnost, da lahko svoj notranji svet interpretiram skozi risbo in sliko je zame osvobojajoče in je medij, ki mi omogoča, da se povežem s svojo intuicijo.

Zaradi mojega velikega zanimanja o delovanju človeka, od najbolj subtilnejših nivojev do čisto fizičnega obstoja, sem bila v letu 2016 iniciirana v Usui Reiki sistem naravnega zdravljenja pri Reiki mojstrici in strokovnjakinji za kvantne metode Tini Ogorevc. V letu 2017 pa sem se vpisala v njeno šolo Kolebnica, ki mi je omogočila, da bolje razumem in razvijam svojo subtilnost in energijsko čutenje. V šoli sem se pod mentorstvom Tine Ogorevc in Tadeja Pretnerja učila različne kvantne metode zdravljenja sebe in drugih, energijskega čiščenja prostorov, dela s kristali, učenje somatike, energijske kineziologije in psihologije in mnogo drugih tehnik. Tina še naprej ostaja moja učiteljica.

V letu 2018 pa sem začela tudi z izobraževanjem metode Z dotikom do zdravja (Touch for health oz. energijska kineziologija, ki jo je razvil John Thie) pri dr. Neji Zupan za svetovalko energijske kineziologije ter se v istem letu vpisala v učiteljski tečaj tradicionalne Hatha joge ter ga tudi uspešno zaključila.

Ves čas se udeležujem različnih delavnic. V zadnjih sedmih letih pa tudi šamanskih delavnic naguala Uchuja, kjer poglabljam stik s seboj.

V svojem delu združujem vso znanje, ki ga pridobivam od strokovnjakov in ga prakticiram v vsakdanjem življenju. Moje poučevanje joge in umetniških delavnic je poučevanje z drugačnim pristopom. Stremim k temu, da vsak v sebi ponovno najde stik s svojim resničnim jazom, v šamanizmu poimenovan kot višji jaz, ki ima vse odgovore za nas. Na takšen način odkrijemo kako dragoceno je naše življenje.

Lepo vabljeni v mojo družbo!